Анастейша ще пее в София през април

Анастейша ще пее в София през април
A A+ A++ A

Американската поп икона Aнастейша ще пее за пръв път пред българските си почитатели. Концертът по покана на Loud Concerts ще се състои на 16 април 2015 година, а мястото е зала 1 на НДК.

Визитата на суперзвездата у нас е част от световното й турне “Resurrection Tour 2015”, което стартира с европейски дати през януари.

Турнето на “малката дама с голям глас” (висока е 157 см.) е в подкрепа на последния й шести студиен албум от миналата 2014 г. “Resurrection” – първата продукция с авторски песни след “Heavy Rotation” от 2008 година. Високо оценен от критиката и почитателите на Anasacia, той влезе в Топ 10 на много от европейските чартове, в т.ч.тези на Германия, Италия и Великобритания.

Родената в Чикаго Anastacia Lyn Newkirk, по-известна само като Anastacia, притежава изразителен дрезгаво звучащ глас, по-често свързван с тъмнокожите R&B вокалисти. Именно заради него тя става една от най-известните и любими съвременни поп изпълнителки. Досега Aнастейша има над 30 милиона продадени албума по целия свят.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »