Анастейша не иска да има деца

eva.bg 03 November 2017

Снимка: getty images/guliver

Анастейша не иска да има деца и е категорична, че това е съвсем съзнателен избор. Въпреки че е на 49, в днешно време годините вече не са пречка в желанието да станеш майка. Особено пък в Америка, където сурогатните майки са легални.

„Когато бях млада исках да имам. И светът искаше от мен да имам деца. Но стигнах до определен етап, когато осъзнах, че това няма да се случи. Казах си: представи си да имаше деца сега?! Истината е, че не се чувствам по-малко жена от факта, че нямам дете. Напротив, чувствам се повече жена заради факта, че имам силата и волята да направя това, което смятам, че е правилно за мен. А аз определено не смятам, че искам да видя себе си в едно бебешко лице“, заяви в интервю певицата, която води дълга и продължителна битка с рака на гърдата, в следствие на което претърпя двойна мастектомия. Но не здравословните проблеми са в основата на решението й да няма деца.

„Това е съзнателен личен избор, който няма нищо общо с това. Напълно съм в състояние да имам дете, но не искам“, допълва още тя.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР