Анастейша прави мода за S.Oliver

Певицата Анастейша обяви официално, че ще започне своя модна линия. Така тя се присъедини към върволицата знаменитости, сред които Гуен Стефани, Лени Кравиц и Бой Джордж, които миналата година влязоха в света на модата.

Начинанието на певицата е подкрепено от германската марка "S.Oliver", откъдето са й предложили да направи своя линия ежедневни дамски облекла. Дрехите с марка Anastacia by S.Oliver ще бъдат представени с мащабна международна рекламна кампания.

S.Oliver и Анастейша вече имат един успешен съвместен проект - това е кампанията Make a difference в подкрепа на жертвите от земетресението в Пакистан, при която парите от продажбите на тениски по дизайн на Анастейша се предоставят на германския "Червен кръст".


Певицата отдавна има слабост към модата и от години прави сама сценичните си костюми.

Освен това тя се занимава и с журналистика - има свое шоу по музикалната телевизия MTV, с което подпомага млади таланти от Америка.

Наскоро тя разказа пред медиите, че като малка е имала интереси към археологията и детската психология, а музиката й била едва третата възможност за кариера.